Bezoek aan onze tuin en corona

Dahlia Eveline

Vanaf heden is onze tuin weer te bezoeken. Op zaterdagochtenden tussen 10:00 en 12:00 uur zal iemand aanwezig zijn om u rond te leiden en tegen donatie een mooie bos dahlia’s voor u te snijden. In verband met COVID-19 (nieuwe coronavirus) willen we u vragen de richtlijnen volgens RIVM te volgen:

Maatregelen om verspreiding te voorkomen

  1. Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  3. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  4. Schud geen handen.
  5. Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Helaas is het door de huidige situatie niet mogelijk om met veel mensen tegelijk aanwezig te zijn in onze mooie tuin. Om die reden kan het voorkomen dat we u moeten vragen om buiten de poort te wachten voor uw en onze gezondheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.