Inloopochtenden

Doorgaans organiseren wij ieder jaar in september een open dag maar net als vorig jaar vinden wij het vanwege het nog immer heersende coronavirus nog niet mogelijk om, met name m.b.t. de 1,5 meter regel, op verantwoorde wijze een open dag te houden.

Toch willen wij als vereniging belangstellenden uit de gemeente Vught en omgeving de gelegenheid geven om onze prachtige tuin met de schitterend bloeiende dahlia’s te komen bewonderen tijdens de inloopochtenden op de zaterdagen van 4, 11 en 18 september a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur. Helaas zult u het terras en andere standhouders moeten missen.

Wij vinden het jammer dat we niet zoals andere jaren uit kunnen pakken. Wij hopen als vereniging dat we met deze inloopochtenden eventuele drukte een beetje te kunnen spreiden en daarmee tegemoet te komen aan de wens van velen om toch een bezoek te kunnen brengen aan de tuin van onze dahliavereniging die ook dit jaar weer extra versierd wordt door studenten van de opleiding Helicon.

Natuurlijk stellen wij u wel de gelegenheid om met een mooie bos dahlia’s huiswaarts te keren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.