Geen open dag, maar vier inloopochtenden

Ieder jaar in september organiseert onze vereniging een open dag. Dit jaar zal dat helaas anders gaan verlopen. Conform de maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk om op verantwoorde wijze een reguliere open dag te houden.

Toch willen wij u in de gelegenheid stellen om onze prachtige tuin te komen bewonderen. De maand september is het hoogtepunt voor de dahlia’s. Ook de late soorten zullen dan uitbundig bloeien, waardoor het een waar kleurenspektakel zal zijn. Helaas zult u het terras en andere standhouders dit jaar moeten missen. Natuurlijk bieden wij u wel de gelegenheid om tegen een donatie met een mooie bos dahlia’s huiswaarts te keren. Studenten van Helicon gaan de tuin weer extra versieren, waardoor de inloopochtenden alsnog een feestelijk tintje zullen krijgen.

De ochtenden zijn gepland op alle zaterdagen in september (5, 12, 19 en 26) van 10.00u tot 13.00u. Hiermee hopen wij eventuele drukte een beetje te kunnen spreiden.

Wij vinden het jammer dat we niet zoals andere jaren uit kunnen pakken. Wij hopen als vereniging dat we met deze inloopochtenden tegemoet zullen komen aan de wens van velen om toch een bezoek te kunnen brengen aan de dahliatuin. In verband met de COVID-19 maatregelen zal sprake zijn van een verplichte looproute. Houd u minimaal 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. Helaas is het niet mogelijk om met veel mensen tegelijk aanwezig te zijn in onze mooie tuin. Om die reden kan het voorkomen dat we u moeten vragen om buiten de poort te wachten voor uw en onze gezondheid.

Vanwege beperkte parkeermogelijkheden verzoeken wij u op de fiets te komen. U kunt ons hier vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *