Dahliaknollen verkoop op 7 november 2020 gaat niet door

Hebt u dit jaar ook weer zo genoten van de kleurenpracht van de dahlia’s?

Misschien wilt u zelf dahlia’s in de tuin zetten en hebt u op een van onze inloopochtenden al een keuze gemaakt voor een soort of  kleur. Het najaar is aangebroken en de dahliaknollen moeten uit de grond voor de winteropslag. We waren gewend een deel van onze knollen te koop aan te bieden op de eerste zaterdag in november.

Gezien de nieuw aangekondigde maatregelen betreffende het coronavirus moeten wij helaas mededelen dat de geplande verkoop op zaterdag 7 november niet doorgaat.

Om u toch in de gelegenheid te stellen dahliaknollen aan te schaffen bieden wij de volgende mogelijkheid.

Vanaf 8 november 2020 staat op onze website een overzicht van de knollen die te koop worden aangeboden en een antwoordformulier waarmee u tot en met 15 november  kunt inschrijven welke van de aangeboden knollen u zou willen aanschaffen.

Na inventarisatie krijgt u van ons bericht op welke dag en welk tijdstip u de knollen kunt komen ophalen. Op deze manier kunt u straks thuis toch nog genieten van deze mooie bloemen. U dient er wel rekening mee te houden dat wellicht niet aan al uw wensen kan worden voldaan.

Tevens willen wij u erop attent maken dat er voor liefhebbers van dahlia’s met een wens om lid te worden van onze vereniging nog enkele tuinen vrij zijn.

2 antwoorden op “Dahliaknollen verkoop op 7 november 2020 gaat niet door”

  1. goedemorgen helaas heb ik het antwoordformulier betreffende de verkoop knollen niet kunnen vinden op uw website. misschien is het nog niet actief of doe ik iets fout , misschien even een tegenberichtje.
    J.W.Sijsenaar
    St.Michielsgestel.
    e-mail admin@overweghoutbouw.comtel 06-53393294

    1. Onze excuses voor deze late reactie. U was net iets te vroeg, het antwoordformulier verscheen later die dag wel online. We hopen dat u in de gelegenheid bent geweest knollen te bestellen. De inschrijving was namelijk overweldigend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.